Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

NEW BLOG

Μία δουλειά 8 ετών διαγράφηκε έτσι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η επαφή που χτίστηκε με όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια και μιλάω για αυτούς που δεν με ακολουθούσαν στα social  media χάθηκε και μάλλον θα χρειαστεί κόπος για να με ξαναβρούν (και εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια την δική σας). Ο λόγος διαγραφής είναι φυσικά τα links τα οποία στερούσαν το ψωμάκι από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως η Pink, η Miley Cyrus ή ο Sam Smith. Μάλλον για να είμαι πιο ακριβής οι εταιρίες τους γιατί πολλοί άλλοι άγνωστοι καλλιτέχνες από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα (εξαιρούνται κάποιοι ψωνισμένοι ονόματα δεν λέω) με ευχαριστούσαν για την όποια προβολή μέσω του blog. Ας είναι εγώ δεν πτοούμαι από τέτοια και θα συνεχίσω αλλά με διαφορετικούς κανόνες αυτή την φορά στο blog εφόσον υπάρχει αυτό το ¨κυνήγι".
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Στο blog δεν θα βλέπετε τα γνωστά links αλλά όλα τα υπόλοιπα. Αν θέλετε τα "καλούδια" του blog θα πρέπει να κάνετε follow σε μία κλειστή ομάδα που θα δημιουργήσω στο facebook στην οποία το ποιος θα συμμετέχει θα περνάει από δική μου έγκριση έτσι για να μην έχουμε τίποτα περίεργους.... Εκεί θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε το οποίο και πάλι θα είναι προστατευμένο με κάποιον τρόπο (θα μάθετε όλοι όσοι θα συμμετέχετε σε αυτό) και για την προστασία του blog αλλά και για την προστασία της σελίδας στο facebook. Λυπάμαι για την όποια ταλαιπωρία αλλά να ξέρετε ότι και για μένα θα είναι περισσότερος κόπος για την απρόσκοπτη λειτουργία του νέου blog στο οποίο αφιερώνω πολύ από τον χρόνο μου χωρίς να περιμένω οποιουδήποτε είδους αντάλλαγμα. Άλλωστε έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν γιατί το κάνω. Φαντάζομαι στην πορεία θα προσαρμοστείτε και εσείς όπως και εγώ στις νέες συνθήκες και στην νέα πραγματικότητα. Το μόνο που ζητάω από εσάς είναι να βοηθήσετε στην εξάπλωση του blog αλλά μόνο σε όσους αγαπάνε και ψάχνουν για new music μέσω των social media σας. Τίποτα άλλο....

3 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ συνεχισε την ''δουλεια'' σου...που οπως και να το κανουμε θελει μερακι και αγαπη ...εσυ το εχεις πολυ...καλη συνεχεια...εδω θα μαστε να τα λεμε εκαστοτε και μουσικα..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ!!! Μόνο με την ανταπόκριση την δική σας παίρνω δύναμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική προσπάθεια...Η επιτυχία είναι δεδομένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή