Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

AVENGED SEVENFOLD - WISH YOU WERE HERE


Η διασκευή αυτή μου δίνει την ευκαιρία να μιλήσω για τον ρόλο των charts και το τι σημαίνει τελικά επιτυχία. Επιτυχία για μένα δεν είναι αν έφτασε ένα τραγούδι στο νούμερο 1 ή αν μπήκε στο Top 10 πολύ περισσότερο σήμερα όπου στα charts εκτός από τις πωλήσεις μετράνε τα airplays ακόμα και τα views στο You Tube γιατί πολλά το έχουν καταφέρει λίγα όμως μένουν διαχρονικά και μπορεί να τα τραγουδάει (έστω σιγομουρμουρίζει ο κόσμος). Γιατί για μένα επιτυχία είναι το δεύτερο σκέλος τελικά.
Πάρε για παράδειγμα το "Wish You Were Here" των Pink Floyd το οποίο ουδέποτε έγινε επιτυχία στα charts αλλά θεωρείτε σαν ένα από τα κορυφαία rock tracks όλως των εποχών. Και το ίδιο μπορώ να πω και για δεκάδες άλλα πχ το "Stairway To Heaven" των Led Zeppelin. Ας κοιτάξουμε τελικά την ουσία και το τι πραγματικά θεωρείτε ωραίο τραγούδι και ας αφήσουμε τις ανούσιες και περιττές απλουστεύσεις.
Οι Avenged Sevenfold τελευταία κάνουν αρκετές διασκευές τις οποίες χρησιμοποιούν και στα live τους αφού το trick είναι ένα crowd pleaser. Πιστοί στο original του δίνουν μία rock διάθεση με τις κιθάρες τους και το αποτέλεσμα είναι καλό και συνάμα διδακτικό αφού το φέρνει σε επαφή με τους πιτσιρικάδες που δεν έζησαν και μάλλον δεν ξέρουν τα μακρινά 70's...
Rate (4.5/5)



FOLLOW THE CLOSE FACEBOOK GROUP OF THE BLOG FOR MORE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου