Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ED SHEERAN - PERFECT


Όπως κάνω συχνά πυκνά στο blog ρίχνω μια ματιά και στα charts στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Μεγάλη Βρετανία αφού είναι αυτά που κινούν στο μεγαλύτερο ποσοστό την παγκόσμια μουσική και καθιερώνουν τραγούδια και καλλιτέχνες.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες η Cardi B έμεινε και τρίτη εβδομάδα στην κορυφή και είναι η πρώτη solo γυναίκα rapper που μένει τόσες. Ίσως καταφέρει και μία τέταρτη γιατί μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτήν με τον Post Malone να καραδοκεί ήδη στην δεύτερη θέση και τους Imagine Dragon και τους Portugal The Man να έρχονται φουριόζοι... Το "Mi Gente" στο remix του με την Beyonce έκανε το ξέσπασμα στις πωλήσεις αλλά δεν πάει παραπάνω εκτός και αν βγει κάποιο νέο video με την Bey μέσα. Τα τραγούδια που έρχονται από κάτω και θα ακούγονται όλο και περισσότερο τους επόμενους μήνες είναι το "Havana" της Cabello αλλά και το "Perfect" του Ed Sheeran το οποίο μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα ακόμα super hit μέσα από το album του ίσως το πιο πετυχημένο μετά το "Shape Of You" όχι πως δεν το αξίζει.
Στην Βρετανία θα γίνει σκοτωμός την επόμενη εβδομάδα με Cabello, Post Malone, Sam Smith άντε και Avicii να πιάνονται μαλλί με μαλλί. Περισσότερες ενδείξεις τις επόμενες εβδομάδες...
Rate (5/5)



FOLLOW THE CLOSE FACEBOOK GROUP OF THE BLOG FOR MORE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου