Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

NAUGHTY BOY ft JOE JONAS - CHANCE TO DANCE


Καταρχήν να πω πως στο τέλος κάθε post στο blog θα βρίσκετε από εδώ και πέρα το κλειδί (κοινώς το password) για τα καλούδια του blog και αυτό λόγω της δυσανάλογης επισκεψιμότητας της σελίδας του blog στο facebook και του blog του ιδίου. Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να γράφω στο blog θα έβαζα μια φωτογραφία και ένα link και τέλος όπως κάνουν τόσοι άλλοι. Από την άλλη σκεφτείτε ότι έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε και κάτι χρήσιμο (ίσως) που αφιερώνει ένας χριστιανός αρκετή ώρα από τον χρόνο του.
Δεύτερον να πω πως η Sansa από το Game Of Thrones αρραβωνιάστηκε λάθος Jonas μιας και ο Nick είναι πολύ πιο sexy από τον αδερφό του....
Τρίτον να πω πως ο Naughty Boy δεν βλέπετε όποτε η φωτογραφία του Joe Jonas απαραίτητη (ευτυχώς η Sansa δεν αρραβωνιάστηκε αυτόν)
Τέταρτον σε κάποιες χώρες της Ευρώπης γνωρίζει τώρα επιτυχία το "προπολεμικό" single του Naughty Boy σε συνεργασία με την Beyonce για αυτό και θα κυκλοφορήσει και μία νέα εκτέλεση του.
Πέμπτον να πω πως το τραγούδι αυτό προοριζόταν για τους One Direction και είναι γραμμένο από τον Zayn και την Emeli Sande αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Έκτον να πω πως η αναφορά στον Michael Jackson και στις χορευτικές του ικανότητες είναι κάτι πάνω στο οποίο στηρίζεται το τραγούδι.
Και έβδομον δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όσες φορές το άκουσα μέχρι τώρα (και δεν είναι πολλές). Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου ρχεται όση ώρα γράφω αυτές τις αράδες. Στους Βρετανούς μπορεί να αρέσει...
Rate (3.5/5)

Password: soundfist1

1 σχόλιο: