Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

TIESTO ft TY DOLLA SIGN - THE BUSINESS (VINTAGE CULTURE & DUBDOGZ REMIX)


 Καλή εβδομάδα sounfisters...

Για μένα αυτή θα είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα που μπορεί να επηρεάσει και την λειτουργία του blog οπότε θα κάνετε μία μικρή υπομονή σε περίπτωση που τα updates παρουσιάσουν ένα κενό. Παρ όλα αυτά μέχρι και αν συμβεί αυτό σας έχω νέα από τα charts και πρώτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου το "Montero" του Lil Nas X θα αποκαθηλωθεί πολύ γρήγορα από την κορυφή και αυτό που θα το κάνει είναι το συγκρότημα που έφτιαξαν οι Bruno Mars και Anderson Paak δηλαδή οι Silk Sonic με το "Leave The Door Open". Από αυτά που θα κάνουν αίσθηση είναι η είσοδος στο Top 10 του Masked Wolf του οποίου το viral αργά αλλά σταθερά αυξάνεται και θα πάει και πολύ ψηλότερα. Την υψηλότερη νέα είσοδο μέσα στα 10 πρώτα θα κάνει το νέο της Olivia Rodrigo της οποίας το γκελ συνεχίζεται αλλά θεωρώ πως θα ξεφουσκώσει γρήγορα.

Στην Μεγάλη Βρετανία ο Lil Nas X θα πέσει και εκεί από τον θρόνο του μάλλον αφού ο Polo G που παρουσίασα πριν μερικές μέρες με το "Rapstar" φαίνεται αρκετά δυνατός για να το κάνει αλλά του λείπουν μερικά streamings ακόμα οπότε η μάχη θα είναι σκληρή. Την μεγαλύτερη νέα είσοδο θα κάνει η συνεργασία του Rag N Bone Man μαζί με την Pink η οποία σε γενικές γραμμές αρέσει..

Το "Business" του Tiesto εξακολουθεί να είναι Top 10 στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες και είναι επιτυχία και στην χώρα μας. Άλλο ένα (καλό) remix του δεν νομίζω ότι θα σας χαλάσει..

Rate (4.5/5)


Password:soundfist77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου