Τρίτη 12 Μαΐου 2020

MIGOS - RACKS 2 SKINNY


Όπως θα ανακοινώσει σήμερα το Billboard το "Say So" της Doja Cat θα βρεθεί στην κορυφή του Billboard. Αυτό θα είναι το πρώτο νούμερο 1 για την Doja Cat αλλά και την Nicki Minaj η οποία χρεώνεται την επιτυχία του remix που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Ένα σκαλοπάτι πιο κάτω θα βρίσκεται η Megan Thee Stallion μαζί με την Beyonce και θα δούμε κατά πόσο θα αντέξουν την πίεση στις πωλήσεις και την θέση στην οποία βρίσκονται γιατί την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστούν πολύ ψηλά το join single του Justin Bieber και της Ariana Grande όπως και αυτό του 6ix9ine.
Μέσα στα 10 πρώτα ο Drake βάζει ένα ακόμα τραγούδι μέσα από το νέο του album και ισοφαρίζει έτσι την Madonna με τα περισσότερα Top 10 τραγούδια στην ιστορία του Billboard. Ένα σπουδαίο ρεκόρ το οποίο φυσικά και θα συντρίψει ο Drake πάρα πολύ σύντομα.
Να δούμε τι θα κάνουν και με το νέο τους single οι Migos οι οποίοι με το "Racks 2 Skinny" θα αποκτήσουν σίγουρα άλλο ένα Top 10. To θέμα είναι πόσο ψηλά θα το πάνε. Πάντως είναι απόλυτα μέσα στον ήχο που πουλάει σαν τρελός αυτή την εποχή.
Rate (4/5)


Password:soundfist61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου