Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

JXDN - ANGELS & DEMONS


Ρίχνοντας μια ματιά στα charts θα παρατηρήσω ότι συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα-μαγειρέματα που δεν ξέρω αν ακριβώς εξυπηρετούν την υστεροφημία κάποιων καλλιτεχνών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αξιοπιστία τους δεν είναι δεδομένη και τα παλιότερα χρόνια ήταν πιο αντιπροσωπευτικά. Γιατί δεν μπορεί ένα single με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του να βρίσκεται ξαφνικά στο νούμερο ένα και μετά να βυθίζεται στα τάρταρα. Δεν μπορεί κάποιο single το οποίο γίνεται επιτυχία τελικά να του παίρνει 20 εβδομάδες για να γίνει Top 10 να μην καταφέρνει να βρεθεί καν στο νούμερο 1 και τελικά αυτό να είναι η πραγματική επιτυχία και όχι τα number ones.
Έτσι στις Ηνωμένες Πολιτείες ξαφνικά στην κορυφή βρίσκεται το "Savage" της Megan Thee Stallion μαζί με την Beyonce μετά από πτώση τις προηγούμενες εβδομάδες ρίχνοντας από την κορυφή τους Justin Bieber και Ariana Grande που πήγαν κατευθείαν στο ένα και έχοντας τον 6ix9ine να διατυπώνει σαφείς υπαινιγμούς για χειραγώγηση αφού το δικό του βρέθηκε σαν νέα είσοδο στο τρία.
Αυτό είναι το πρώτο της Megan Thee Stallion και το 11κατο της Beyonce ως featured αυτή την φορά μετά από πάαααρα πολυ καιρό. Και είναι κρίμα για την Bey να μην βγάζει επιτυχημένα singles πια που δεν τραγουδάει σχεδόν κανένας.
Στην Βρετανία κατευθείαν στο νούμερο 1 αν δεν γίνει κάποια τρομερή ανατροπή θα βρεθεί την παρασκευή το "Rain On Me" της Gaga με την Ariana Grande ρίχνοντας από εκεί τον Dababy. Να περιμένετε τον Topic τις επόμενες εβδομάδες να βρεθεί πολύ ψηλά τουλάχιστον στην πεντάδα όπως και τον Surf Mesa. Υψηλότερες εισόδους αυτή την εβδομάδα από τον YouTuber rapper KSI που εκπροσωπεί την Βρετανική σκηνή που δεν πουλάει όμως εκτός του νησιού.
Το φαινόμενο νέοι και άγνωστοι να γνωρίζουν επιτυχία από το πουθενά λόγω των social media είναι το βασικό χαρακτηριστικό της χρονιάς και θα γίνεται ολοένα και εντονότερο απ ότι φαίνεται όσο περνάει ο καιρός. Προσέξτε τον JXDN ο οποίος με το "Angels & Demons" έχει ένα πολύ καλό introduction με ένα μπλέξιμο της rap με την rock.
Rate (4/5)


Password:soundfist46

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου