Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

CALVIN HARRIS ft RAG N BONE MAN - GIANT (PURPLE DISCO MACHINE REMIX)


Καλή εβδομάδα soundfisters...
Αν και δεν ξεκίνησε καλά μετά την αυτοκτονία του Keith Flint τραγουδιστή των Prodigy την πολλοστή στον χώρο της μουσικής και του θεάματος πιστοποιώντας πως όλοι αυτοί οι stars δεν παύουν να είναι και άνθρωποι παρ όλη την φήμη δόξα χρήμα η οποία φυσικά δεν φέρνει την ευτυχία.
H μουσική πάντως συνεχίζει και θα πηγαίνει χέρι χέρι με την ζωή όσο υπάρχει το ανθρώπινο είδος και ρίχνοντας μια ματιά σε αυτά που είναι επιτυχίες αυτές τις μέρες το "Shallow" της Lady Gaga με τον Bradley Cooper μήνες μετά την κυκλοφορία του μπορεί να κάνει λόγω των oscars και λόγω του τρυφερού ενσταντανέ στην live εμφάνιση τους ένα τρομερό άλμα και να βρεθεί στην κορυφή του Billboard ρίχνοντας από εκεί επιτέλους την Ariana Grande. Να ελπίζω πως το "Someone You Loved" του Lewis Capaldi θα παραμείνει στην κορυφή του Βρετανικού chart αν και το "Giant" του Calvin Harris εξακολουθεί να παραμένει δυνατό και να απειλεί για το νούμερο ένα.
Το remix του "Purple Disco Machine" ο οποίος βρίσκεται παντού τελευταία είναι από τα καλύτερα που του έχουν γίνει αν όχι το καλύτερο μέχρι στιγμής και οφείλει να το έχει κάποιος στο Playlist του...
Rate (5/5)


Password:soundfist3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου