Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

RAMZ - BARKING


Μια ματιά στα charts τώρα όπου ο Eminem απέκτησε στην Βρετανία το ένατο number one hit του ενώ παράλληλα με το "River" στην κορυφή ο Ed Sheeran αντικατέστησε τον εαυτό του. Μέγαλη επιτυχία και για τον Ramz με το "Barking" που σας παρουσιάζω σήμερα που έφτασε ένα σκαλοπάτι κάτω από την κορυφή και εκπροσωπεί επάξια την νέα γενιά του grime στην Βρετανία που γνωρίζει νέα άνθηση με πολλά νέα ονόματα. Για την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρω αν θα αντέξει ο Eminem στην κορυφή αφού το φαινόμενο Sigrid που ανακοινώθηκε σαν sound of 2018 με το "Strangers" που σας έχω παρουσιάσει εδώ και εβδομάδες είναι έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο αφού το να μιλάνε απλά οι bloggers δεν είναι αρκετό για να σας πείσει. Portugal The Man με το "Feel It Still" αρκετά καθυστερημένα στο Uk πάει για Top 10 όπως και Jax Jones, Dua Lipa με τα νέα τους. Ανοδική πορεία και για Jason Derulo και Craig David με τα τελευταία τους ενώ περιμένουμε και το νέο του Drake να κάνει είσοδο στην δεκάδα.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες η Cabello έκανε τελικά την ανατροπή και έριξε το "Perfect" έχοντας και το νούμερο ένα single αλλά και το νούμερο ένα album. Η Dua Lipa με το "New Rules" απέκτησε το πρώτο της Top 10 εκεί και θα ανέβει κι άλλο ενώ και η Halsey τα πάει εξαιρετικά καλά κάνοντας το πρώτο της προσωπικό Top 5. Ο Bruno Mars θα κρατηθεί ψηλά ενώ θα δουμε πόσο ψηλά στα 10 θα μπει το νέο του Drake ο οποίος έχει μεγάλο ρεύμα στο USA. Επιμένω για Bebe Rexha και το "Meant To Be" για το οποίο μιλάω από το καλοκαίρι (άλλωστε όταν πριν από το καλοκαίρι έλεγα για το "Havana" ελάχιστοι με πίστευαν) όπως προσέξτε και το νέο rap anthem από τον 6IX9INE για το οποίο επίσης έχω μιλήσει. Ξαφνικές ανατροπές λόγω Oscar, Grammy και Superbowl είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Για το "Barking" να πω ότι το βρίσκω αρκετά συμπαθητικό και γλυκό για grime anthem ποου ταιριάζει στους Βρετανούς για εδώ δεν νομίζω να έχει τύχη.
Rate (4/5)


Password:soundfist8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου