Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

MAJOR LAZER ft KAROL G - EN LA CARA (SUA CARA REMIX)


Η βασιλεία του Ed Sheeran και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού συνεχίζεται και δεν έχει βρεθεί ακόμα τραγούδι να αποκαθηλώσει το "Perfect" από την κορυφή. Στην Βρετανία υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αντικαταστήσει τον εαυτό του αφού το "River" με τον Eminem έχει ιδιαίτερη απήχηση αλλά ακόμα θέλει αρκετά ψωμιά νομίζω. Craig David μαζί με τους Bastille και το "Tip Toe" του Jason Derulo θα έχουν ανοδική πορεία αλλά θα περιοριστούν σε μια καλή θέση.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες το "Perfect" στην κορυφή και το "Havana" στην δεύτερη θέση δεν φαίνεται να αλλάζουν και ούτε το νέο του Justin Bieber το οποίο δεν έτυχε καλής υποδοχής αλλά ούτε και το remix του "Finesse" του Bruno Mars το οποίο μπορεί να διεκδικήσει στο μέλλον την κορυφή δεν θα αλλάξουν τα πράγματα τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα. Είσοδο στην δεκάδα θα κάνει η Dua Lipa η οποία συνεχώς κερδίζει έδαφος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα για περισσότερα στοιχεία.
Το charts update θα το συνοδεύσω με ένα νέο remix στο "En La Cara" των Major Lazer το οποίο έχει το κατάλληλο ρυθμικό μέρος για χορό και είναι από αυτά που περνάνε εύκολα σε κάθε dj set..
Rate (4/5)


Password:soundfist4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου