Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

MAROON 5 ft SZA - WHAT LOVERS DO (PINK PANDA REMIX)


Με αφορμή την είσοδο στο Top 10 των Ηνωμένων Πολιτειών του "What Lovers Do" για τους Maroon 5 οι οποίοι κάνουν επιτυχία μετά από αρκετούς μήνες έρχεται και αυτό το remix από τους Pink Panda το οποίο είναι το καλύτερο κατά την άποψη μου μέχρι στιγμής. Και με την ευκαιρία ας κάνω μία αναφορά στα charts και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρώ ότι έχουμε για τελευταία φορά το "Rockstar" στην κορυφή αφού το " Havana" της Cabello θα κατακτήσει και αυτή την κορυφή κάνοντας το έτσι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Από κάτω έρχονται το "Perfect" του Ed Sheeran και τίποτα άλλο ιδιαίτερα ενώ την μεγαλύτερη νέα είσοδο θα κάνει το νέο single του Eminem.
Στην Μεγάλη Βρετανία η Rita Ora με την χιτάρα της "Anywhere" απειλεί πολύ σοβαρά την Cabello και αν δεν πέσει το καστρο της αυτή την παρασκευή θα πέσει σίγουρα την επόμενη. Υπάρχει βλέπετε ο παράγοντας EMA's που είχαμε αυτή την εβδομάδα ο οποίος μπορεί να παιξει κάποιο ρόλο σε αυτό.
Stormzy και Eminem θα κάνουν αισθητή την παρουσία της rap στο Βρετανικό chart ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να μιλάμε και για το Christmas No 1 για το οποίο σοβαρή υποψηφιότητα θα παίξει το "Last Christmas" των Wham μετά την περσινή τραγική απώλεια του George Michael...
Rate (4.5/5)


Password:soundfist8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου