Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

DONNA GILES vs BABERT - AND I'M TELLING YOU I M NOT GOING (BABERT CLUB MIX)


 Βρίσκεστε στο blog που οι περισσότεροι επαγγελματίες του είδους ντρέπονται ή δεν θέλουν να λένε ότι διαβάζουν. Καλά για να προμοτάρουν έστω το blog ούτε λόγος αφού ακόμα και το like τους τους είναι ακριβό. Βλέπετε είναι και το να μην εκτεθούμε και να ανεβάσουμε τις μετοχές μας ότι εμείς το ανακαλύψαμε. Προσωπικά χέστηκα (με το παρδόν κιόλας) μια και δεν βγάζω το ψωμί μου από αυτό και γιατί κατά βάθος έχω την προσωπική ικανοποίηση ότι ξέρω ποιος που πότε γιατί. Να ευχαριστήσω λοιπόν τους ακομπλεξάριστους που πατάνε ένα ταπεινό like σαν ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης και στους οχτρούς μας ας σκάσουν από την ζήλια τους που δεν το παίζουν αλεπούδες και τα κάνουν και κρεμαστάρια.

Στο Βρετανικό chart η Olivia Rodrigo θα πάει για 5η εβδομάδα στο νούμερο 1 με το "Wellerman" να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο κάτω. O Tiesto θα κάνει το τρίτο του Top 5 με το "The Business" που πάει σφαίρα ενώ και ο Riton με τους Nightcrawlers και το "Friday" ανεβαίνει 20 20 τα σκαλιά της επιτυχίας και μπορεί να χτυπήσει ακόμα και την κορυφή πολύ σύντομα. Στα συν των πωλήσεων που δεν φαίνεται βέβαια στο streaming είναι ότι πολλά τραγούδια από το παρελθόν στις original ή remix εκτελέσεις τους γίνονται ξανά επιτυχίες και πολύ καλά κάνουν έτσι για να ανακαλύπτουν οι νεότεροι.

Για αυτό και εγώ θα βάλω αυτό το remix του Babert στο "And I M Telling You I M Not Going" από το 1994 που πρόσφατα αναβίωσε..

Rate (4/5)


Password:soundfist78

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου