Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

YTRAM, ELDERBROOK & MARTIN GARRIX - FIRE


Καλή εβδομάδα soundfisters...

Ενώ έχουμε σοβαρή απειλή από την Τουρκία, ενώ έχουμε μια σημαντική ομάδα ανθρώπων ανά την υφήλιο (όχι μόνο στην Ελλάδα) που δεν θέλει την μάσκα ως μέσο προστασίας από την πανδημία ασχολούμαστε με τον Κρητικό από το big brother. Και εγώ θα πω, έχετε ακούσει τα παιδιά σας ακόμα και του δημοτικού πως μιλάνε στις παρέες τους;;; Να ακούσετε και μετά να μιλήσουμε για την υποκριτική στάση των περισσοτέρων που έπεσαν να τον φάνε για ένα πράγμα που και εγώ συμφωνώ πως είναι φάουλ (δεν το διαπραγματευόμαστε αυτό) αλλά μου κάνει εντύπωση η έκπληξη!!! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα όποιος δεν θέλει να το βλέπει είναι πολύ απλό πατάει το κουμπί στο τηελεκοντρολ του. Προσωπικά για κοινωνικούς, ψυχολογικούς και λόγους παρατήρησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς το βλέπω όποτε κάτσει.

Αλλάζω θέμα και θα πω πως είναι πολύ ωραίο να βλέπεις δημοφιλέστερο post και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να είναι το νέο single του Billy Ocean. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που θυμούνται.

Τον Ytram δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά τους άλλους δύο τους ξέρουμε καλά. Και το "Fire" είναι μία από τις νέες κυκλοφορίες που θα ανοίξουν την μουσική εβδομάδα μας..

Rate (4/5)
 


Password:soundfist27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου