Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

VICETONE ft DAISY GUTTRIDGE - WAITING


Για να ρίξουμε μια ματιά στα charts όπου στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ξέρω αν θα βρεθεί σύντομα κάποιος να ρίξει από την κορυφή τον Lil Nas X o οποίος πάει να κάνει ρεκόρ και να γίνει το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στο νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών ever. Το remix της Billie Eilish με τον Justin Bieber δεν φαίνεται να μπορεί από την δευτερη θεση να τον αποκαθηλώσει αλλά ούτε και το "Senorita"  του Shawn Mendes με την Camila Cabello. Να μπορέσει μελλοντικά το νέο single του Post Malone δεν το βλέπω γιατί περισσότερο βλέπω τον Blanco Brown που έχει τρελό hype. Να περιμένετε και την Lizzo με το "Truth Hurts" να πηγαίνει ψηλά τις επόμενες εβδομάδες.
Στην Βρετανία απ ότι φαίνεται είναι πολύ πιθανό ο Ed Sheeran με το τραγούδι του μαζί με τον Khalid να του δίνει το εβδομο νούμερο 1 του αφού το "Senorita" δεν φαίνεται να μπορεί να κρατηθεί στην κορυφή ενώ άλλα δύο τραγούδια του Ed Sheeran θα βρίσκονται μέσα στα 5 πρώτα του Uk chart αυτό με τον Eminem και τον 50 Cent και αυτό μαζί με τον Stormzy.
Όλα αυτά τα συνοδεύω με το νέο τραγούδι των Vicetone το οποίο θα περιμένει μάλλον στα αζήτητα για να βρεθεί στα charts αλλά που αξίζει τον κόπο να του ρίξεις μία ακουστική ματιά τουλάχιστον...
Rate (4/5)


Password:soundfist4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου