Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

MEDUZA ft GOODBOYS - PIECE OF YOUR HEART (DJ DARK & MD DJ EXTENDED MIX)


Ρίχνοντας μια ματιά στα charts στις Ηνωμένες Πολιτείες το "Old Town Road" του Lil Nas X θα βρίσκεται για 14 εβδομάδα στην κορυφή μπαινοντας σε ένα μοναδικό club ελάχιστων τραγουδιών που το έχουν καταφέρει αυτό με την κορυφή να απέχει μόνο 2 εβδομάδες μακριά και 3 για να γίνει το μοναδικό. Ποιος θα το κατεβάσει άραγε? Το μοναδικό που θα μπορούσε ενδεχομένως είναι το νέο του Post Malone το οποίο έχει παρουσιάσει το blog εδώ και μήνες και το οποίο θα κάνει την υψηλότερη νέα είσοδο αυτή την εβδομάδα. Επίσης η Lizzo θα αποκτήσει το πρωτο της Top 10 με το "Truth Hurts" το οποίο έχει δρόμο ακόμα.
Στην Βρετανία το "Senorita" θα εκθρονίσει τον Ed Sheeran από την κορυφή ενώ και εκεί ο Post Malone θα κάνει την υψηλότερη νέα είσοδο. Για επιτυχία το πάει ο Kygo με την Whitney Houston η οποία επανεμφανίζεται στα charts μετά από πάρα πολλά χρόνια τόσο στην Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τώρα οι εκδοχές του "Piece Of Your Heart" το οποίο είναι για μένα όπως πολλές φορές έχω γράψει το club anthem της χρονιάς μέχρι στιγμής αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Και το συγκεκριμένο που συντηρεί το εθιστικό bassline του είναι μία must επιλογή...
Rate (5/5)


Password:soundfist5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου