Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

LOVELYTHEBAND - BROKEN


Ρίχνοντας μια ματιά στα charts οι Maroon 5 εξακολουθούν να κρατάνε και αυτή την εβδομάδα την κορυφή στο Billboard νιώθοντας την ανάσα 3 τραγουδιών που κάποιο από αυτά μάλλον θα το ρίξει από την κορυφή. Βασικά ο Post Malone με το "Better Now" αλλά και η Lady Gaga με το "Shallow" είναι οι επικρατέστεροι στην διαδοχή με τον Juicy Wrld που βρίσκεται ένα σκαλοπάτι κάτω από την κορυφή να μην έχει την ίδια δυναμική με τα υπόλοιπα. Θα δούμε ποιο από τα δύο θα βρίσκεται στην κορυφή. Οι κομήτες της rap που εμφανίζονται από το πουθενά δεν θα παίξουν κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στο Top 10 με τον Marshmello να γίνεται το next big thing παγκοσμίως και να γίνεται το μεγαλύτερο hit στην καριέρα του. Ανοδική πορεία θα έχουν και τα υπόλοιπα τραγούδια της Lady Gaga από το "A Star Is Born" ενώ Imagine Dragons αλλά και Halsey με τα νέα τους single θα γίνουν Top 10 οσονούπω.
Στην Βρετανία το νέο single των Little Mix μάλλον θα είναι αυτό που θα ρίξει από την κορυφή το "Funky Friday" του Dave για το οποίο σας το είχα πει ότι θα πάει κατευθείαν στο νούμερο 1 ενώ η Lady Gaga θα είναι σίγουρα Top 5 με Marshmello και Calvin Harris να συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Μια θέση στην δεκάδα μάλλον θα πάρει και το τελευταίο single του Sigala το οποίο επίσης έχετε βρει στο blog.
Οι Lovelytheband τώρα που παρουσιάζω σήμερα έχουν το "Broken" σαν single το οποίο μπορεί να θυμίζει πολύ το "Pumped Up Kicks" των Foster The People είναι ένα τραγούδι όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον και μοιάζει οικείο από το πρώτο κιόλας άκουσμα μάλλον για τον παραπάνω λόγο χωρίς όμως να γίνεται και αρνητικός. Το τραγούδι ίσως με τον καιρό να γίνει hit και θα το χαιρόμουν κιόλας ιδιαίτερα...
Rate (4.5/5)


Password:soundfist2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου