Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ZEDD ft MAREN MORRIS & GREY - THE MIDDLE


Για να κάνουμε και ένα charts update όπου το νέο single του Drake έφερε τα πάνω κάτω κατακτώντας την κορυφή τόσο σε Βρετανία όσο και σε Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρώ ότι είναι πολύ υπερεκτιμημένος αφού με ένα όχι και τόσο σπουδαίο τραγούδι μπορεί να κινητοποιεί τόσο πολύ την μουσική βιομηχανία. Και είναι ο ορισμός του γιατί άλλα σπουδαία τραγούδια δεν καταφέρνουν να βρεθούν καν στα δέκα πρώτα αν δεν έχεις τον μηχανισμό με το μέρος σου. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες πάντως ο Drake θα έχει σαν αντίπαλο το νέο του Justin Timberlake το οποίο ίσως να είναι και το καλύτερο του album που άκουσα χτες αφού έρχεται και το superbowl οπότε θα έχει και το απαραίτητο boost.
Στην Βρετανία τα πράγματα είναι λίγο πιο περίεργα αφού τώρα τους πιάνει εκεί η μανία του "Feel It Still" το οποίο μπορεί να πάει all the way. Υπάρχει βέβαια και η Sigrid με το "Strangers" το οποίο αν με ρωτάς την γνώμη μου αξίζει να γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία και να την μάθουν παντού. Δεν θα αργήσει πάντως η πιτσιρίκα να έχει την πορεία της Dua Lipa οπότε προσέξτε την.
Να επισημάνω επίσης πως το νέο τραγούδι του Zedd στο οποίο συνεργάζεται με τους ανερχόμενους Grey και την Maren Morris στα φωνητικά θα κάνει πρώτα επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά θα περάσει σε μερικές εβδομάδες και Ευρώπη. Το "The Middle" είναι συμπαθητικό αλλά αισθάνομαι σαν να το έχω ακούσει χιλιάδες φορές από κάποιους άλλους.
Rate (4/5)


Password:soundfist4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου