Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

JUSTIN BIEBER ft CHANCE THE RAPPER - HOLY (ACOUSTIC)


 Όπως κάθε δευτέρα κάνω μία πρόβλεψη σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για το Uk chart που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Για την κορυφή θα γίνει μάχη μεταξύ της Ariana Grande αλλά και της Miley Cyrus η οποία μετά την κυκλοφορία του "Midnight Sky" με την Stevie Nicks έχει εκτοξεύσει επιτέλους τις πωλήσεις του single της το οποίο εδώ και εβδομάδες πουλάει πολύ αλλά του έλειπαν τα stremings. Ας ελπίσουμε πως αρκετά κάθισε το "Positions" στην κορυφή και θα αλλάξει...position.

Με την καραντίνα πολλοί κάθονται αναγκαστικά μπροστά στις τηλεοράσεις τους και στην Βρετανία και ότι βλέπει ο κόσμος εκεί το αγοράζει κιόλας πιο εύκολα. Έτσι ξαφνικά το "Diamonds" του Sam Smith από εκεί που ήταν ένα αποτυχημένο single οδεύει για ψηλά μέσα στα 10 πρώτα. 

Επίσης το διαδικτυακό concert της Kylie Minogue το οποίο ήταν εντυπωσιακό θα βάλει πιθανόν 2 τραγούδια μέσα από το νέο της album στα 20 πρώτα της Βρετανίας με το μέλλον του virtual concert να φαίνεται να είναι λαμπρό παράλληλα με το live όταν αυτό επανέρθει.

Τώρα τα ψηφιακά formats σε πάρα πολλά singles είναι ένας τρόπος για να αυξηθούν οι πωλήσεις με τα acoustics να κερδίζουν συνεχώς έδαφος και να έχουν μάλιστα καταντήσει σχεδόν must. Το "Holy" του Justin Bieber μάλλον έκανε τον κύκλο του στην Βρετανία ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες το παλεύει για το νούμερο 1 ακόμα...

Rate (4/5)


Password:soundfist29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου