Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

220 KID & GRACEY - DON'T NEED LOVE (TCTS REMIX)


Είναι πολλά τα τραγούδια που βάζω στο blog από σχετικά άγνωστα ονόματα που δεν τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία αλλά μόλις βάλω κάτι νέο από Kygo ή Black Eyed Peas σπεύδετε να τα βρείτε. Δεν σας δίνω άδικο αλλά καλό είναι και να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά αλλά και να διαβάζετε αυτά που γράφω. Γιατί όπως έγραψα πριν μερικές μέρες το "Don't Need Love" του 220 Kid πρόκειται να γίνει επιτυχία πολύ σύντομα. Και το ίδιο θα συμβεί πολύ γρήγορα και με κάποια άλλα όπως με το "Always" των Waze & Odyssey και 2-3 άλλα ακόμα που δεν τους έχετε δώσει την απαραίτητη προσοχή.
Στο Βρετανικό chart υπάρχει μία στασιμότητα ίσως και για λόγους καραντίνας με το "Blinding Lights" να παραμένει στην κορυφή και τον Drake να χάνει το νούμερο 1 για μία ακόμη φορά αφού απομακρύνεται από αυτήν. Powfu που επισης σας είχα μιλησει για αυτό και Doja Cat θα έχουν ανοδικές πορείες ενώ Lil Mosey και Nathan Dawe οδεύουν για την δεκάδα αλλά την επόμενη εβδομάδα. Μετά κόπων και βασάνων το "Tequila" των Europa (εντελώς αδικαιολόγητα) και μετά το σπρώξιμο του BBC πάει για επιτυχία και αυτό τις επόμενες εβδομάδες μαζί με ότι άλλο νέο και αξιόλογο προκύψει.
Το "Don't Need Love" στο TCTS remix μ αρέσει λίγο λιγότερο από το original και μπορείτε να το βρείτε ακόμα στο blog όπως φυσικά και στην σελίδα μου στο Facebook. Μην πείτε ότι δεν σας τα έλεγα...
Rate (4/5)


Password:soundfist61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου