Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

NIALL HORAN - ON THE LOOSE


Πριν γράψω για το νέο single του Niall Horan για να ρίξουμε μια ματιά στα charts και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες το νέο single του Post Malone να ρίξει από την κορυφή του Billboard τον Drake αλλά με την φόρα που έχει όλα γίνονται. Αυτά που θα έχουν όμως σίγουρα ανοδική πορεία είναι η Bebe Rexha για την οποία από το καλοκαίρι έλεγα ότι θα πάει ψηλά και της πήρε σχεδόν 6 μήνες ενώ σίγουρος ο Zedd με το νέο του το οποίο αρέσει πολύ και θα παει και αυτό επίσης ψηλά. Τα υπόλοιπα θα καθυστερήσουν λίγο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Αμερική οπότε τα αφήνω για αργότερα.
Στην Βρετανία τώρα οι Rudimental εδώ και εβδομάδες βλέπουν την πλάτη του Drake αλλά έχουν πολλές πιθανότητες αυτή την Παρασκευή να τα καταφέρουν. Οι Portugal The Man θα πάνε ψηλότερα και βλέπουν την κορυφή ενώ ο George Ezra με το "Paradise" το οποίο μ αρέσει πολύ και εγραψα για αυτό θα πάει επίσης ψηλά. Να περιμένετε και στην Βρετανία την Bebe Rexha να γίνει Top 10 σύντομα ενώ Sigala και Jax Jones καλοβλέπουν την επιτυχία ξανά με τα τελευταία τους singles.
Αυτό που μ αρέσει πολύ άσχετα με την επιτυχία που μπορεί να κάνει ή όχι είναι το νέο single του Niall Horan το οποίο ίσως μείνει πολύ περισσότερο στο μυαλό από τα υπόλοιπα που κυκλοφόρησε και να γίνει ένα αγαπημένο ραδιοφωνικό anthem που θα κάνει και τον κόσμο να το αγαπήσει πολύ. Φαντάζομαι πως οι φίλοι μου από το ραδιόφωνο που με διαβάζουν δεν θα διαφωνήσουν μαζί μου...
Rate (5/5)


Password:soundfist7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου