Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

SAWEETIE ft DOJA CAT - BEST FRIEND


 Μερικοί μπορεί να είδατε (αν διαβάζετε) κάποια post χτες στα Αγγλικά και να νομίσατε πως το blog πήρε international χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα μια και είμαστε μία μικρή κουκίδα στον χάρτη αλλά από την άλλη σκέφτηκα τα εκφραστικά μέσα τα οποία δεν συγκρίνονται με την μητρική σου γλώσσα. Πότε πότε όταν με πιάνει θα απευθύνομαι και στο international κοινό μου για να ξεσκονίζω και τα Αγγλικά μου αλλά έχω και την ανάγκη να γράφω ότι θέλω εδώ μέσα που δεν έχει να κάνει μόνο με την μουσική.

Αυτά που είδατε στο Αμερικάνικο καπιτώλειο τις τελευταίες μέρες αντικατοπτρίζεται και στην μουσική που ακούνε εκεί. Τα μισά και παραπάνω είναι BLM και τα άλλα μισά είναι γελαδάρηδες και χίλμπιλις με ελάχιστες εξαιρέσεις. Είναι αυτό που λένε πες μου τι ακούς να σου πω ποιος είσαι ή τι είσαι.

Η Saweetie τώρα είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της female rap και το 2021 μάλλον θα είναι η χρονιά που θα το δείξει αφού το νέο της single όχι μόνο έχει την Doja Cat που μάθαμε πέρυσι αλλά έχει και ένα φεμινιστικό μήνυμα που μάλλον θα κάνει θραύση. Πολύ σύντομα θα είναι και αυτό Top 10 στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού κάτι τέτοια βρίσκουν ανταπόκριση σε χρόνο ρεκόρ..

Rate (4/5)


Password:soundfist1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου